Crazy Bingo

Ben je op zoek naar een verfrissende twist voor jouw volgende feest of evenement? Zoek niet verder, want Crazy Bingo is de perfecte activiteit om een lach op ieders gezicht te toveren! Het is een combinatie van de klassieke bingo en een feestelijke dosis gekkigheid.
Gekste Bingo van Nederland
Win op te gekke manieren
Doe eens gek, want je bent al normaal genoeg!

Wat is Crazy Bingo?

Crazy Bingo is een opwindende en vermakelijke activiteit die de traditionele bingo op zijn kop zet. We spelen bingo op de bekende manier, met nummers getrokken uit de bingoballen. Maar hier komt het leuke deel: we hebben een speciaal rad met gekleurde ballen dat op elk moment kan besluiten om het "Foute Bingo Alarm" te laten afgaan. Wanneer dat gebeurt, is het tijd voor de Foute Bingo!

Hoe werkt de Foute Bingo?

Tijdens een Foute Bingo-ronde win je niet op de normale, traditionele manier. In plaats daarvan laten we je op een gekke, verrassende manier bingo winnen. Het is absoluut onvoorspelbaar en zorgt voor veel gelach en spanning in de zaal. Onze Foute Bingo-momenten zijn willekeurig, dus je weet nooit wanneer je een onvergetelijke prijs zult winnen.

Waarom Crazy Bingo?

Crazy Bingo is ideaal voor allerlei soorten evenementen en feesten, van bedrijfsbijeenkomsten en verjaardagsfeesten tot vrijgezellenfeesten en buurtbijeenkomsten. Het is de perfecte manier om mensen samen te brengen, plezier te hebben en mooie herinneringen te creëren.

Boek Nu voor een Onvergetelijke Ervaring!

Klaar om de klassieke bingo naar een geheel nieuw niveau te tillen? Boek Crazy Bingo voor je volgende evenement en maak je klaar voor een onvergetelijke, hilarische ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om van jouw evenement een feestelijke, fout-feestelijke gebeurtenis te maken die nog lang herinnerd zal worden!

Geïnteresseerd?

Vanaf €300,- ex btw

Ben je opzoek naar de perfecte locatie?

Wij verzorgen onze Crazy Bingo op een door jullie gekozen locatie! Twijfels of de locatie wel geschikt is? Neem gerust contact met ons op! Nog opzoek naar de perfect locatie? Bekijk het aanbod van onze partners.

Offerte aanvragen