Lingo’s ballenbak show

Op Zoek naar een muzikaal spektakel vol gezelligheid en feest? Dan is de lingo’s ballenbak show zeker iets voor jullie gezelschap! Met de beste hitmedleys, de leukste prijzen en meest spraakmakende ballenbak is feest gegarandeerd!
Muzikaal zang duo
Ballenbak vol prijzen en muziek
100% feestgarantie
Licht en geluid in overleg

Hoe gaan wij te werk?

Het muzikale duo zal jullie feest voorzien van de beste hitmedleys. Tussendoor krijgen jullie de mogelijkheid om een bal uit de ballenbak te graaien. De ballebak bepaald de prijzen en de muziekstijlen! De lingo’s ballenbak show is 1,5 uur lang muziek, prijzen, interactie, zingen, dansen, springen en hossen. Voor iedereen is er wat bij!

Op locatie 

Wij verzorgen de lingo’s ballenbak show op een door jullie gekozen locatie! Twijfels of de locatie wel geschikt is? Neem gerust contact met ons op! Nog opzoek naar de perfect locatie? Bekijk het aanbod van onze partners.

Geïnteresseerd?

Ben je opzoek naar de perfecte locatie?

Wij verzorgen onze Lingo’s ballenbak show op een door jullie gekozen locatie! Twijfels of de locatie wel geschikt is? Neem gerust contact met ons op! Nog opzoek naar de perfect locatie? Bekijk het aanbod van onze partners.

Offerte aanvragen