MuziekBingo

Op zoek naar een avondvullende activiteit die draait om muziek? Dan is onze Muziekbingo precies wat je nodig hebt! Onze muziekbingo is een feestelijke, 2 uur durende activiteit voor jong en oud.
Muzikale activiteit
Met Live DJ & MC
Muziek van een breed scala aan muziekgenres en artiesten

Op zoek naar een avondvullende activiteit die draait om muziek? Dan is onze Muziekbingo precies wat je nodig hebt! Onze muziekbingo is een feestelijke, 2 uur durende activiteit voor jong en oud.

 

Onze muziekbingo is een ervaring om niet te missen. Met een breed scala aan muziekgenres en artiesten, van klassiekers tot de nieuwste hits. Al deze hits worden live aan elkaar gedraaid door de DJ en dankzij de levendige presentatie van onze MC in samenwerking met de DJ zal er voor een geweldige sfeer gezorgd worden. Zij houden niet alleen de verloop van de bingo in de gaten maar voegen er ook een extra dosis plezier aan toe! Ze zijn meesters in het creëren van spanning en competitie, en ze zorgen ervoor dat je de hele avond enthousiast blijft.

 

Hoe Werkt Het: Bij aanvang van de Muziekbingo ontvangen deelnemers een bingokaart met diverse muzieknummers waarvan de titel en artiest benoemd is. De DJ speelt muziekfragmenten af, 1 voor 1, terwijl het aan de deelnemers is om de titel/artiest te herkennen en af te strepen op hun bingokaart. Het is een muzikale uitdaging die zowel plezier als voldoening biedt.

 

Regels en Beloningen: De regels van Muziekbingo lijken op die van het traditionele bingospel, met een twist. Bij een valse bingo is er een leuke consequentie: de betreffende persoon moet een liedje zingen! Dit zorgt voor lachen, plagen en het creëren van blijvende herinneringen.

 

Klaar om de avond te vullen met muzikale gezelligheid? Boek vandaag nog onze Muziekbingo en maak je klaar om een onvergetelijke avond vol muziek en entertainment te beleven. Word jij de Muziekbingo Koning(in)?!

Geïnteresseerd?

Vanaf €300,- ex btw

Ben je opzoek naar de perfecte locatie?

Wij verzorgen onze MuziekBingo op een door jullie gekozen locatie! Twijfels of de locatie wel geschikt is? Neem gerust contact met ons op! Nog opzoek naar de perfect locatie? Bekijk het aanbod van onze partners.

Offerte aanvragen