DEGI-Entertainment en Café Tijink bundelen krachten voor een nieuwe Quiz!

DEGI-Entertainment en café Tijink hebben de handen ineengeslagen om een nieuwe Quiz Competitie te organiseren. De Quiz, genaamd Tijink’s WieKentKwis, belooft een bruisend evenement te worden waarin kennis en plezier samenkomen. Deze uitdagende competitie test de deelnemers met vragen over algemene kennis, topografie, spelling, muziek en nog veel meer. Met een mix van denk- en doe-opdrachten is deze Quiz geschikt voor een breed publiek.

De Tijink’s WieKentKwis heeft al drie succesvolle losse edities achter de rug en vanaf 1 september gaat de competitie van start. De organisatoren zijn verheugd om de spannende reeks van vijf edities aan te kondigen, waarin deelnemers de kans krijgen om hun kennis en vaardigheden te tonen. Elke editie van de competitie zal een reeks uitdagende vragen en opdrachten bevatten, zorgvuldig samengesteld om de deelnemers op de proef te stellen.

Het hoogtepunt van de competitie is de prijzenpot, die de aandacht trekt van de enthousiaste deelnemers. De uiteindelijke winnaar van de Tijink’s WieKentKwis gaat er namelijk vandoor met de felbegeerde prijzenpot. 

DEGI-Entertainment en café Tijink nodigen iedereen uit om deel te nemen aan deze Quiz Competitie. Of je nu een doorgewinterde quizliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een leuke uitdaging met vrienden en familie, Tijink’s WieKentKwis biedt voor elk wat wils. Het evenement belooft een onvergetelijke ervaring te worden, vol met spannende momenten, gezelligheid en natuurlijk veel kennis.

Schrijf je in en doe mee aan de Tijink’s WieKentKwis. Verzamel je team, bereid je voor op de uitdagingen die komen gaan en maak kans op de overwinning en de geweldige prijzen. Mis deze unieke kans niet!Voor meer informatie en inschrijvingen zie https://degi-entertainment.nl/competitie/tijinks-wiekentkwis/